Godina osnutka kluba. Već na prvoj prozivki okupilo se oko osamdesetak igrača svih uzrasta. Prvi predsjednik kluba je bio Ivan Ćorić. Trenerski posao su obavljali Mišo Smoljo i Ivan Vučković koji su zajednički vodili uzraste od pionira do juniora. Već u prvim utakmicama vidilo se da tu ima kadra s kojim se može raditi i natjecati u ligama saveza Splitsko-Dalmatinske županije.

Napokon sa natjecanje počinju i seniori. U prvoj sezoni seniore je poveo trener Dujo Barić, koji je dugi niz godina trenirao ekipe po Njemačkoj. U prvoj službenoj utakmici u Vrlici seniori su pobijedili NK Jadran iz Supetra rezultatom 3:1. 

Klub se počinje natjecati u ligama NSŽSD. U ovoj natjecateljskoj sezoni klub se natječe u uzrastima: Mlađi pioniri, Kadeti, Juniori. Najbolje rezultate ostvaruju naši Juniori na čelu sa trenerom Mišom Smoljom.

Najveći uspjeh od svih uzrasta u klubu su ostvarili Pioniri na čelu sa trenerom Božom Vicićem, kada su osvojili prvenstvo Pionira, a najbolji strijelac sa 39 postignutih pogodaka je bio Ivan Gutić. U istoj sezoni Seniori imaju zapažen rezultat u 2. ŽNL. Treba napomenuti da je najbolji strijelac u 2. ŽNL bio tada igrač Vrlike, Nino Vučemilović Alegić.